top of page

wo 07 okt

|

Zoom

Sales in crisistijden

Wil jij weten hoe jij jouw saleskracht kan ontwikkelen en jouw business daarom naar een hoger niveau kan brengen? Schrijf je nu in!

Registration is Closed
See other events
Sales in crisistijden
Sales in crisistijden

Tijd en locatie

07 okt 2020, 10:00 – 12:05

Zoom

Over het evenement

Alles start met sales in je bedrijf, dat weet iedere ondernemer. Elk succesvol bedrijf heeft een succesvolle salesmachine. Maar hoe begin je eraan én hoe ga je ermee voort in tijden waarin de economie vertraagt door een virus dat de “talk-of-the-day” wordt? Dan worden je salesactiviteiten nóg belangrijker en ligt de lat van potentiele klanten om met jou in zee te gaan nóg hoger. De juiste sales strategie, aanpak én opvolging is waar jouw duurzaam succes als ondernemer of bedrijf ligt. Verwacht heel veel hands-on tips waar je onmiddellijk mee aan de slag kan. 

Tijdens deze Espresso for Your Mind leer je….. 

• Hoe je prospecten sneller converteert naar klanten 

• Praktische tips om meer en sneller je omzet te doen groeien 

• Hoe je je communicatie en tijd die je met klanten spendeert, rendabel maakt

• Sales strategieën voor opstartende/groeiende ondernemingen 

• Hoe je van Corona jouw commerciele opportuniteit maakt eerder dan bedreiging

• Educatie is de nieuwe vorm van verkoop 

• Hoe je educatie kan inzetten als actieve verkoopsmethode. 

Voor deze Espresso for Your Mind voorzien we zoals gewoonlijk de tóp van de tóp voor jullie! Deze Salesspecialisten geven jouw een gids tot het bouwen van een duurzame en succesvolle salesmachine voor jouw onderneming:  

1. Vincent Boedt. Hij is een commerciële expert puur sang. Zijn focus? Jouw bedrijf samen doen groeien via hedendaagse sales en marketing. Vincent beschouwt zich niet als coach maar is vooral een ervaringsdeskundige en ondernemer die zijn praktijkervaringen en kennis ter beschikking stelt van ambitieuze ondernemers. Verwacht geen theorie, maar praktische tips die je onmiddellijk kan toepassen. Hij werkte als salescoach voor Carl Van De Velde institute en runt nu zijn eigen salesbedrijf. Tijdens onze masterclass moet je je niet verwachten aan een hoop theorie maar wel hands-on praktijklessen.

2. Michael Dupon. Hij werkt al voor meer als 20 jaar bij de multinational L'Oréal. Waarvan al meer dan 10 jaar als salesdirecteur voor verschillende merken en verschillende markten. Hij zette zijn schouders onder zowel kleine, opstartende merken binnen de groep alsook voor grote wereldwijde brands. Hij begeleidde enorme salesteams en bouwde zijn carrière volledig uit in het salesvak. Tijdens onze masterclass vertelt hij graag hoe de coronacrisis impact heeft op de verkoop in een B2B en B2C omgeving en hoe je je hier aan aanpast als bedrijf en hoe educatie de nieuwe vorm van verkoop is. 

PRAKTISCH:

10u00- 10u50: Start Vincent Boedt: Over hoe je cashflow maximaliseert en ervoor zorgt dat jouw klantencontacten meteen omgezet worden in verkopen. 

10u50-11u00: Q&A Vincent Boedt

11u00-11u50: Michael Dupon: Over wat de lockdown heeft gedaan met het Sales beroep in een B2B/B2C relatie en hoe je educatie kan inzetten om betere verkoop te realiseren. 

11u50- 12u00: Q&A met Michael Dupon

Tickets

  • Standaard ticket

    Met dit ticket krijg je toegang tot deze masterclass

    € 74,97
    Btw: +€ 15,74 BTW
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page