top of page

di 08 jun

|

Zoom

CAFÉ PARLÉ: with bold women Elske Doets

Op dinsdag 8 juni organiseren we een nieuwe Café Parlé editie. Dit keer gaan we over de grenzen heen met de bold award winnaar Elske Doets. We zijn benieuwd wat we van deze Nederlandse zakenvrouw kunnen opsteken.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
CAFÉ PARLÉ: with bold women Elske Doets
CAFÉ PARLÉ: with bold women Elske Doets

Tijd en locatie

08 jun 2021, 18:00 – 20:00

Zoom

Over het evenement

Op dinsdag 8 juni organiseren we een nieuwe Café Parlé editie. Dit keer gaan we over de grenzen heen met de bold award winnaar Elske Doets. 

Elske Doets is een Nederlandse zakenvrouw die 2 boeken schreef, in 2017 'zakenvrouw van het jaar' werd en die verschillende initiatieven op poten zette voor verschillende maatschappelijke problemen. 

Ze weet het een en het ander te vertellen over ondernemerschap, diversiteit en kansengelijkheid. 

Tijdens deze Café Parlé combineren we haar verschillende experises. We gaan het hebben over de valkuilen en kansen van het vrouwelijk ondernemerschap en we kijken met alle plezier 'over het muurtje' bij onze noorderburen om daar de stand van zeken eens te meten. 

Ondanks dat we deze sessie online laten doorgaan, willen we er een interactieve avond van maken waarbij we in discussie gaan over het topic, cijfers aanhalen en iedereen zijn zegje laten doen. 

Are you with us?

Tickets

  • Standaard ticket

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page