top of page

do 11 mrt

|

Zoom

Café Parlé over Innovatie

We nodigen 2 sprekers uit om in te zoomen op het thema innovatie en groei. We horen graag wat innovatie betekent voor het ondernemerschap en hoe het implementeerbaar wordt en bruikbaar om de bedrijfsdoelstelling te behalen. Het is gratis maar registratie is verplicht

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

11 mrt 2021, 17:50 – 19:00

Zoom

Over het evenement

Op 11 maart nodigen we 2 sprekers uit om in te zoomen op het thema innovatie speciaal voor de KBC Vindr community. 

We horen graag wat innovatie betekent voor het ondernemerschap en hoe het implementeerbaar en bruikbaar wordt om de bedrijfsdoelstelling te behalen. 

Welke sprekers komen aan bod?

1. Kirby van The Female Shift

We ontvingen Kirby al op de podcast en met haar liefde voor trends en innovatie is zij de ideale persoon om te komen spreken. De missie van Kirby is om bedrijven, organisaties en ondernemers zichzelf te laten heruitvinden, en zo verandering en innovatie te begeleiden.

2. Geert en/of Marleen van Twinsight

Zij zijn ook te gast op onze podcast en maken innovatie behapbaar voor bedrijven. We leerden tijdens onze podcast al enorm veel bij en we willen met hun nog dieper ingaan op de implementatie van innovatie. Zo maken we het concreet en kan je uit de talk nuttige tips meenemen om zelf toe te passen op je eigen bedrijf.

Ben jij erbij?

Het event is gratis maar inschrijven is verplicht. 

Tickets

  • Gratis Ticket

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page